English Spaans Frans

Finca ”El Algarrobo” (de broodboom) is een prachtig huis gebouwd onder architectuur in Cordoba stijl.

Dit huis heeft twee verdiepingen. Boven 4 slaapkamers met ingebouwde kasten en 2 badkamers met toilet. Waarvan de hoofdslaapkamer en suite met badkamer. Galerij.
Beneden is een grote entree, ruime woonkamer met grote open haard en aparte eetkamer. Badkamer met toilet, complete keuken en een prachtige glazen, betegelde (azulejos) patio.
Een plaats voor de wasmachine, droger, diepvries enz. Airconditioning (warm en koud). Centraal muziek systeem. Terrassen. Waterleiding, elektriciteit, telefoon en internet.

Goede toerit, een majestueuze lange oprijlaan van dennen- en moerbeibomen. Boomgaard met verschillende fruitbomen (sinaasappels, citroenen, nisperos, vijgen, mango, kersen, nectarines enz.) Oude olijfbomen, palmen, druiven, een veld amandelen.
Een prachtige authentieke Spaanse zomerkeuken met azulejos waar je in de zomer geweldig kunt barbecueën of gewoon heerlijk kunt zitten met een glaasje.
Grote garage. Paardenstal met 7 boxen en uitloop. Voederkamer en stroruimte.
Een meertje als opvangdeposito voor het water uit de bron (put met officiële papieren), daar vandaan worden, door middel van een watersysteem, alle planten van water voorzien. Het geheel is compleet omheind door middel van een hek en cipressen.

Het is toegestaan om 1 extra huis te bouwen. Ook een camping behoort tot de mogelijkheden en wordt toegestaan. Het geheel is compleet omheind door middel van een hek met cypressen. Dit alles ligt op een stuk grond van ruim 2 hectaren.

Een idyllisch, mooi, rustig en groen ”park” of ”Oase” van verschillende soorten bomen in het zuiden van Spanje aan de voet van de ”Sierra de la Almenara”.

Ons paradijs ligt aan de rand van een klein dorp Purias.
Purias is een klein, actief dorp met banken, restaurants, supermarket, apotheek, school enz.
Golfvelden in de naaste omgeving. Ziekenhuis in Lorca. De historische stad Lorca ligt op 12 km en de stranden bij Aguilas op 20 minuten. Drie grote luchthavens (Almería, Murcia en Alicante) zijn gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen E15/A7 en AP7.

Gewoon heerlijk rustig wonen in een prachtige omgeving? Niet eenzaam maar toch vrij wonen? Aarzelt U dan niet om even contact met ons op te nemen.

Tel. 0034 654145922 voor meer informatie
Prijs € 350.000,- (2 hectares)

Prachtige mogelijkheid om TE WONEN in de gewilde omgeving van Purias.